DALS

DALS

Een architect zorgt voor een onderscheidend ontwerp maar bemoeit zich nooit met de inkoop van bouwmaterialen. Een topkok kookt bijzondere gerechten maar gaat niet de afwas doen. Waarom zouden uw ICT-professionals dan wel hun tijd moeten verdoen met inventarisatie, inkoop, levering en installatie van apparatuur? Of met verwijdering van hardware en data?

Goede ICT’ers zijn waardevol. En daardoor kostbaar. En terecht, zij zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van uw bedrijfsvoering. Digital and Logistic Services (DALS) zorgt er voor dat zij zich daar ook écht dagelijks mee bezig kunnen houden. Want met de dienstverlening van DALS hebben u en uw collega’s geen omkijken meer naar alle taken en verantwoordelijkheden die komen kijkenbij de aanschaf, het onderhoud en de verwijdering van uw digitale apparatuur.

U verzekert zich zo van gemak, tijdwinst, kostenbesparing, kwaliteit en zekerheid. Van persoonlijk en effectief partnerschap. Van ruim 35 professionals die zorg dragen voor het totale logistieke traject van de aanvoer en afvoer van uw ICT-middelen. Op een maatschappelijk verantwoorde en efficiënte manier. En met de zekerheid dat al uw data veilig bewaard of juist veilig verwijderd worden. Maar de allergrootste winst is natuurlijk dat u zich volledig kunt richten op de kerntaken van de ICT- afdeling! En dat uw professionele ICT’ers geen stenen hoeven te sjouwen en ook de afwas niet hoeven te doen…

Ook uw ICT’ers iedere dag de ruimte bieden om al hun kwaliteiten in te zetten voor de organisatie? Het gemak en de zekerheid van heldere en complete ondersteuning op de gehele levenscyclus van uw ICT-apparatuur ervaren? Vastgelegd in één flexibel contract voor systemen van verschillende leveranciers met één expiratiedatum? Tegen vaste, inzichtelijke en verantwoorde kosten? En helemaal aangepast op uw specifieke wensen?

U bent van harte uitgenodigd voor een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek. Gegarandeerd dat u hier uw voordeel mee zult doen!

Deel: