Digiraad - Zorgeloos vergaderen in uw raadzaal

24 oktober 2018

Incomplete dossiers, onvolledige verslaglegging of foutieve berichtgeving. De communicatie en informatievoorziening rondom (raads)vergaderingen zorgt tot op de dag van vandaag bij veel gemeenten nog steeds voor flinke uitdagingen. Ondanks dat er inmiddels vele technieken bestaan om gemeenten hierin te ondersteunen blijft het lastig daar optimaal gebruik van te maken. De reden? Een enorm versnipperd aanbod van hulpmiddelen en deeloplossingen die onvoldoende of zelfs helemaal niet met elkaar samenwerken, inclusief de verschillende leveranciers die hierbij betrokken zijn.

Nu niet meer! Met Digiraad beschikt u namelijk over een volledig geïntegreerde en digitale ondersteuning van de workflow vóór, tijdens en na uw (raads)vergaderingen. Alle afzonderlijke technieken komen met dit concept bijeen in een complete oplossing voor een gestroomlijnd proces. Denk daarbij aan:

  • Applicaties om bijeenkomsten te plannen, agenda’s op te stellen, stukken te raadplegen, dossiers te beheren en tegelijkertijd ook onderling te communiceren.
  • Een geïntegreerd informatiesysteem waarmee op ieder gewenst moment relevante stukken kunnen worden gedeeld en gepubliceerd: besloten of openbaar, live of achteraf via uw raadsportal.
  • Een geautomatiseerd discussie- en cameravolgsysteem waarmee niet alleen een registratie gegarandeerd is, maar het hele proces ook eenvoudig hanteerbaar wordt gemaakt. Door bijvoorbeeld de mogelijkheid informatie te raadplegen, spreektijd te verdelen of te stemmen.
  • Het geautomatiseerd opslaan en archiveren van alle informatie waardoor het, ten alle tijd, terugvinden van relevante data eenvoudig wordt.

U weet net als wij dat de ene gemeente de andere niet is. Het Digit-all concept van Gemlease maakt het mogelijk voor iedere gemeente een oplossing op maat samen te stellen. Precies de ondersteuning die u nodig heeft, zoals dat in úw situatie past. En dat is inclusief een veilige en scherpe financiering, gegarandeerd vanuit het partnership tussen Gemlease en de BNG!

Enthousiast geworden? Vragen? Of nog meer weten over dit unieke aanbod? Laat het ons weten, we vertellen graag alles over de complete ondersteuning die Digiraad ook u(w gemeente) kan bieden!

Deel: